Skip to main content

Hjernebarnet takker sine sponsorer

HOVEDSPONSORER:

 

Matematik- og fysiklærer Mikkel Borg Bjergsø begyndte så småt at eksperimentere med brygning hjemme i sit køkken på Vesterbro i 2003 og brød et par år efter igennem på den internationale brygscene med øllen Beergeek Breakfast. Derefter gik det stærkt, og i dag bliver hans øl eksporteret til 50 lande verden over og solgt på Mikkeller barer i bl.a. Tokyo, San Francisco, Barcelona, Berlin og Reykjavik.


www.mikkeller.dkBørneSpecialisterne tilbyder specialiseret vejledning og hjemmetræning til børn.


Vi vejleder forældre til børn med forskellige udfordringer (Cerebral Parese, kromosomafvigelser, sjældne handicaps mfl.) i træning af fysik og motorik, finmotorik, sansebearbejdning, sansemotorik, spisning og mundmotorik, samt børnenes kommunikative og kognitive udvikling. Vores vision er, at træning skal være sjovt og ikke hårdt! Træningen integreres i barnets hverdag, så det giver mening for børnene og hele familien. Metoden hedder ”Hverdagsrehabilitering – i Børnehøjde” og bygger på den nyeste forskning omkring neuroplasticitet.Vi holder til i Odense og kommer overalt i Danmark

www.bornespecialisterne.dk


Børneuniverset er et landsdækkende, ergoterapeutisk hjemmetræningskoncept, som har specialiseret sig indenfor børn og unge med neuropsykiatriske og neurologiske funktionsnedsættelser. Vi arbejder hverdagshabiliterende. Træningen integreres derfor i jeres hverdagsrutiner, og er tilpasset jeres barns ressourcer, motivation og udviklingsniveau samt jeres families behov. Gennem regulering af nervesystemet, en relationsbaseret tilgang, terapeutiske øvelser og kompenserende strategier skabes høj overførselsværdi i træningen til de færdigheder, jeres barn har brug for, for at få et meningsfuldt liv.

www.børneuniverset.dk


SPONSORER: