Hjernebarnets bestyrelse

Der er valg til bestyrelsen hvert år på Hjernebarnets generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmerne er frivillige forældre fra Hjernebarnet, som selv hjemmetræner deres børn, og som ønsker at gøre en ekstra indsats. De vælges som udgangspunkt for to år ad gangen.

Bestyrelsen løfter de opgaver, som de har ressourcer til fagligt og tidsmæssigt i henhold til foreningens vedtægter.

Du kan kontakte foreningen via bestyrelsen ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Formand

Mia Barner (Næstved Kommune), har hjemmetrænet Christoffer siden 2015. Først trænede vi NTS og efterfølgende er vi overgået til Barn i bevægelse - herunder Karlstadmodellen og Feuerstein.

Næstformand
Dorthe Michella Skov Rasmussen (Guldborgsund Kommune), har hjemmetrænet sin datter Luna (5 år) i 2,5 år. Vi træner fuldtid med Børnespecialisterne

Sekretær
Hanne Grandjean (Aalborg Kommune), mor til Mette på 18 år, som grundet sin alder ikke bliver hjemmetrænet mere. Nu går hun på et STU-tilbud. Mette blev hjemmetrænet fra hun var helt lille.

Bestyrelsesmedlem
Sandra Leonhard Sommer (Gladsaxe Kommune) hjemmetræner Merle på 2 år med Børnespecialisterne

Bestyrelsesmedlem
Anja Birk Christiansen (Næstved Kommune) har hjemmetrænet Alfred siden 2017. De træner aktuelt hverdagsrehabilitering og ADL med Børnespecialisterne

Bestyrelsesmedlem
Christina Bro (Horsens Kommune) har sammen med sin mand hjemmetrænet Victoria siden september 2020 efter metoderne Feldenkrais og AKROBAT ved siden af skole.

Bestyrelsesmedlem
Jeanne Dorte Teubner har hjemmetrænet Jasper på deltid siden 2016. De træner ABM, Karlstad og AKROBAT.

Bestyrelsesmedlem
Lea Olsen

Suppleant
Didde Poulsen

Suppleant
Sebina Nørgård

Kasserer
Jens Hoffmann Larsen (Lolland Kommune), far til Isabella på 11 år som har hjemmetrænet siden 2012. Vi træner efter FHC og Birdhouse.

Aktuelt

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Vejen gennem sagsbehandlingssystemet er lang og særdeles besværlig for en lille gruppe af forældre, som ønsker at hjemmetræne børn med psykiske eller fysiske handicap. Ny rapport peger på fejl i to ud af tre klagesager og en udfordret retssikkerhed på området.

Læs mere

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

1. oktober 2008 trådte loven om hjemmetræning af børn med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i kraft. Loven blev mødt med stor glæde, da forældre siden 1998 havde kæmpet for lovgivning på området.

Læs mere

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Der er ingen hemmelighed, at det er svært for de fleste kommuner at administrere hjemmetræningsreglerne.

Bjørns familie har været nødsaget til at gå i pressen efter at have kæmpet for den rigtige hjælp til Bjørn i mere end tre år.

Læs mere

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Læs mere

Hovedsponsorer

  • Energi 30
  • NTS
  • Børne Specialisterne
  • Xanado
  • Mikkeller
  • Huset SCNM
  • Bearded Villains Denmark