Velgørenhedsauktion hos

Odendo

HJERNESKADEDE BØRN SKAL OGSÅ HAVE EN CHANCE I LIVET!

Under denne overskrift afholder Hjernebarnet en online vel­gøren­heds­auktion.

Odendo er et online-auktionssite, som Hjernebarnet har en aftale med. Her afholdes auktioner med forskellige produkter, oplevelser og gavekort, hvor en del af salgsprisen doneres til velgørende formål - typisk 5%

Når du handler på Odendo, har du derfor både mulighed for at gøre en rigtig god handel samtidigt med, at du støtter Hjernebarnet. Det er win-win!

Du kan følge med i auktionen på dette link: www.odendo.dk/hjernebarnet


Tjarry logo 250x74px 08

Odendo udbyder også Tjarry.dk

Tjarry.dk er en interiør-og livsstils webshop, hvor du finder alt til dig, din familie og dit hjem. Som en del af Odendo familien samler Tjarry.dk hver måned vigtig midler ind til velgørende formål. Faktisk bliver hele 5% af webshoppens omsætning sendt videre til månedens velgørende formål.

Aktuelt

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Der er ingen hemmelighed, at det er svært for de fleste kommuner at administrere hjemmetræningsreglerne.

Bjørns familie har været nødsaget til at gå i pressen efter at have kæmpet for den rigtige hjælp til Bjørn i mere end tre år.

Læs mere

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Læs mere

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer for at styrke og forbedre vores indsats for børn med funktionsnedsættelser.

Hjernebarnet er et fællesskab for forældre, som har børn med funktionsnedsættelser. Fælles for forældrene er, at de ønsker at hjemmetræne deres barn eller allerede gør det.

Læs mere

Hjemmetrænende forældre med skiftende arbejdstider har også ret til at få dækket indtægtstab

Hjemmetrænende forældre med skiftende arbejdstider har også ret til at få dækket indtægtstab

I Aarhus bor Otto på tre år. Ottos mor Anne hjemmetræner Otto. Det gjorde Anne tidligere på fuldtid og fik tabt arbejdsfortjeneste på fuldtid.
Da Otto startede i børnehave, fortsatte Anne med at hjemmetræne Otto i 13 timer og genoptog ved siden af sit arbejde som sygeplejerske på akutafdelingen i 24 timer. Det er et arbejde med skiftende arbejdstider.

Læs mere

Hovedsponsorer

  • Energi 30
  • NTS
  • Huset SCNM
  • Mikkeller
  • Børne Specialisterne
  • Xanado