Velgørenhedsauktion hos

Odendo

HJERNESKADEDE BØRN SKAL OGSÅ HAVE EN CHANCE I LIVET!

Under denne overskrift afholder Hjernebarnet en online vel­gøren­heds­auktion.

Odendo er et online-auktionssite, som Hjernebarnet har en aftale med. Her afholdes auktioner med forskellige produkter, oplevelser og gavekort, hvor en del af salgsprisen doneres til velgørende formål - typisk 5%

Når du handler på Odendo, har du derfor både mulighed for at gøre en rigtig god handel samtidigt med, at du støtter Hjernebarnet. Det er win-win!

Du kan følge med i auktionen på dette link: www.odendo.dk/hjernebarnet


Tjarry logo 250x74px 08

Odendo udbyder også Tjarry.dk

Tjarry.dk er en interiør-og livsstils webshop, hvor du finder alt til dig, din familie og dit hjem. Som en del af Odendo familien samler Tjarry.dk hver måned vigtig midler ind til velgørende formål. Faktisk bliver hele 5% af webshoppens omsætning sendt videre til månedens velgørende formål.

Aktuelt

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Vejen gennem sagsbehandlingssystemet er lang og særdeles besværlig for en lille gruppe af forældre, som ønsker at hjemmetræne børn med psykiske eller fysiske handicap. Ny rapport peger på fejl i to ud af tre klagesager og en udfordret retssikkerhed på området.

Læs mere

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

1. oktober 2008 trådte loven om hjemmetræning af børn med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i kraft. Loven blev mødt med stor glæde, da forældre siden 1998 havde kæmpet for lovgivning på området.

Læs mere

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Der er ingen hemmelighed, at det er svært for de fleste kommuner at administrere hjemmetræningsreglerne.

Bjørns familie har været nødsaget til at gå i pressen efter at have kæmpet for den rigtige hjælp til Bjørn i mere end tre år.

Læs mere

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Læs mere

Hovedsponsorer

  • Huset SCNM
  • Xanado
  • Mikkeller
  • Energi 30
  • Bearded Villains Denmark
  • NTS
  • Børne Specialisterne