Neuropotentiale

Neuropotentiale.dk laver hjemmetræning til børn med særlige behov med en bred erfaring og ekspertise inden for neurologisk praksis, neuropædagogik, neuropsykologi og den praktiske hjemmetræning.

Vi arbejder ud fra evidensbaserede neuroplastiske principper med udgangspunkt i dit barns nærmeste udviklingszone og sikrer en kontinuerlig udvikling af træningen gennem hyppig supervision og dialog med jer.

Hos neuropotentiale designer vi et træningsprogram, der passer til dit barn, der passer ind i din hverdag. Vi hæver overliggeren med ambitiøse og realistiske mål og går foran for at vise vejen dertil. Således arbejder vi ikke efter en bestemt metode, men tilrettelægger midler og metode ud fra det enkelte barn.

Vi er med hele vejen med løbende dialog og hyppige besøg: fra ansøgning til kommunen, design af individuelt træningsprogram, supervision og evaluering af træningen, dialog og koordinering af relevante samarbejdspartnere samt rådgivning om hjælpemidler.

Se mere på NeuroPotentiale.dk eller kontakt os på +45 51940251 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktuelt

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Hjemmetræningsfamilier kæmper med fejl i sagsbehandlingen

Vejen gennem sagsbehandlingssystemet er lang og særdeles besværlig for en lille gruppe af forældre, som ønsker at hjemmetræne børn med psykiske eller fysiske handicap. Ny rapport peger på fejl i to ud af tre klagesager og en udfordret retssikkerhed på området.

Læs mere

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

Rapport om retssikkerhed for børn, der hjemmetrænes

1. oktober 2008 trådte loven om hjemmetræning af børn med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i kraft. Loven blev mødt med stor glæde, da forældre siden 1998 havde kæmpet for lovgivning på området.

Læs mere

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Der er ingen hemmelighed, at det er svært for de fleste kommuner at administrere hjemmetræningsreglerne.

Bjørns familie har været nødsaget til at gå i pressen efter at have kæmpet for den rigtige hjælp til Bjørn i mere end tre år.

Læs mere

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Læs mere

Hovedsponsorer

  • Xanado
  • Børne Specialisterne
  • Bearded Villains Denmark
  • Huset SCNM
  • Mikkeller
  • NTS
  • Energi 30