Neuropotentiale

Neuropotentiale.dk laver hjemmetræning til børn med særlige behov med en bred erfaring og ekspertise inden for neurologisk praksis, neuropædagogik, neuropsykologi og den praktiske hjemmetræning.

Vi arbejder ud fra evidensbaserede neuroplastiske principper med udgangspunkt i dit barns nærmeste udviklingszone og sikrer en kontinuerlig udvikling af træningen gennem hyppig supervision og dialog med jer.

Hos neuropotentiale designer vi et træningsprogram, der passer til dit barn, der passer ind i din hverdag. Vi hæver overliggeren med ambitiøse og realistiske mål og går foran for at vise vejen dertil. Således arbejder vi ikke efter en bestemt metode, men tilrettelægger midler og metode ud fra det enkelte barn.

Vi er med hele vejen med løbende dialog og hyppige besøg: fra ansøgning til kommunen, design af individuelt træningsprogram, supervision og evaluering af træningen, dialog og koordinering af relevante samarbejdspartnere samt rådgivning om hjælpemidler.

Se mere på NeuroPotentiale.dk eller kontakt os på +45 51940251 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktuelt

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Flere af vores forældre kæmper med manglende retssikkerhed

Der er ingen hemmelighed, at det er svært for de fleste kommuner at administrere hjemmetræningsreglerne.

Bjørns familie har været nødsaget til at gå i pressen efter at have kæmpet for den rigtige hjælp til Bjørn i mere end tre år.

Læs mere

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

Aktuelt: Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Læs mere

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer

Hjernebarnet har brug for flere støttemedlemmer for at styrke og forbedre vores indsats for børn med funktionsnedsættelser.

Hjernebarnet er et fællesskab for forældre, som har børn med funktionsnedsættelser. Fælles for forældrene er, at de ønsker at hjemmetræne deres barn eller allerede gør det.

Læs mere

Hjemmetrænende forældre med skiftende arbejdstider har også ret til at få dækket indtægtstab

Hjemmetrænende forældre med skiftende arbejdstider har også ret til at få dækket indtægtstab

I Aarhus bor Otto på tre år. Ottos mor Anne hjemmetræner Otto. Det gjorde Anne tidligere på fuldtid og fik tabt arbejdsfortjeneste på fuldtid.
Da Otto startede i børnehave, fortsatte Anne med at hjemmetræne Otto i 13 timer og genoptog ved siden af sit arbejde som sygeplejerske på akutafdelingen i 24 timer. Det er et arbejde med skiftende arbejdstider.

Læs mere

Hovedsponsorer

  • Mikkeller
  • Børne Specialisterne
  • Energi 30
  • NTS
  • Huset SCNM
  • Xanado