Hjernebarnet takker sine sponsorer

HOVEDSPONSORER:

 

Matematik- og fysiklærer Mikkel Borg Bjergsø begyndte så småt at eksperimentere med brygning hjemme i sit køkken på Vesterbro i 2003 og brød et par år efter igennem på den internationale brygscene med øllen Beergeek Breakfast. Derefter gik det stærkt, og i dag bliver hans øl eksporteret til 50 lande verden over og solgt på Mikkeller barer i bl.a. Tokyo, San Francisco, Barcelona, Berlin og Reykjavik.

www.mikkeller.dk


BørneSpecialisterne tilbyder specialiseret vejledning og hjemmetræning til børn.

Vi vejleder forældre til børn med forskellige udfordringer (Cerebral Parese, kromosomafvigelser, sjældne handicaps mfl.) i træning af fysik og motorik, finmotorik, sansebearbejdning, sansemotorik, spisning og mundmotorik, samt børnenes kommunikative og kognitive udvikling. Vores vision er, at træning skal være sjovt og ikke hårdt! Træningen integreres i barnets hverdag, så det giver mening for børnene og hele familien. Metoden hedder ”Hverdagsrehabilitering – i Børnehøjde” og bygger på den nyeste forskning omkring neuroplasticitet.Vi holder til i Odense og kommer overalt i Danmark

www.bornespecialisterne.dk

RTEmagicC Energi30 green cmyk1


www.xanado.dk/


Vi hjælper børn med udviklingsforstyrrelse og manglende modning i hjernen ved at informere om neurologisk træning og hvordan vi forældre kan hjælpe vores børn på en kærlig og effektiv måde. Udgangspunktet er at behandle årsager fremfor symptomer via et individuelt trænings- og behandlingsprogram.

www.hjernetips.dk


Webshop : www.hjernetips.dk/shopSPONSORER:

RTEmagicC Logo karlstad1 01

www.karlstad-kufferten.dk