Hjernebarnet takker sine sponsorer

HOVEDSPONSORER:ABR Denmark (Advanced Bio-mechanical Rehabilitation) tilbyder en effektiv hjemmetræningsmetode til børn og voksne med bl.a. cerebral parese (CP).

ABR er den første og eneste metode, hvor det er lykkes at genoprette fascia (bindevæv) strukturer hos hjerneskadede børn. Genoprettelse af fascia fører til at strukturen i bevægeapparatet genetableres, hvilket fremmer kroppens naturlige udviklings process.

www.abr-denmark.com

Matematik- og fysiklærer Mikkel Borg Bjergsø begyndte så småt at eksperimentere med brygning hjemme i sit køkken på Vesterbro i 2003 og brød et par år efter igennem på den internationale brygscene med øllen Beergeek Breakfast. Derefter gik det stærkt, og i dag bliver hans øl eksporteret til 50 lande verden over og solgt på Mikkeller barer i bl.a. Tokyo, San Francisco, Barcelona, Berlin og Reykjavik.

www.mikkeller.dk

Barn i Bevægelse arbejder med ergoterapeutisk rådgivning, vejledning og behandling til børn 0 – 18 år med særlige behov.

Vi hjælper med at analysere og beskrive hvilke udfordringer der er i barnets og familiens liv lige nu.
Vi hjælper med at ansøge kommunen om hjælp efter de sociale §§ og anke urimelige afslag.

Hjælper familien med at organisere dagligdagen med barnet på en hensigtsmæssig måde herunder bl.a. hjemmetræning.

www.barnibevægelse.dk


Birdhouse er stiftet af Helle Grøndahl i 2003 for at støtte børn med særlige udfordringer og deres familier samt fagpersoner. Birdhouse er specialiseret i kurser, ergoterapi, supervision og coaching samt hjælpemidler. Helle Grøndahl og de engagerede ergo- og fysioterapeuter, som er tilknyttet Birdhouse, vejleder om OPT terapi og hjælpemidler.

www.birdhouse.dk

BørneSpecialisterne tilbyder specialiseret vejledning og hjemmetræning til børn.

Vi vejleder forældre til børn med forskellige udfordringer (Cerebral Parese, kromosomafvigelser, sjældne handicaps mfl.) i træning af fysik og motorik, finmotorik, sansebearbejdning, sansemotorik, spisning og mundmotorik, samt børnenes kommunikative og kognitive udvikling. Vores vision er, at træning skal være sjovt og ikke hårdt! Træningen integreres i barnets hverdag, så det giver mening for børnene og hele familien. Metoden hedder ”Hverdagsrehabilitering – i Børnehøjde” og bygger på den nyeste forskning omkring neuroplasticitet.Vi holder til i Odense og kommer overalt i Danmark

www.bornespecialisterne.dk

Tømrermester HEIDE er anden generation efter Børge Heide som har haft sine rødder i Tarup/Paarup. Sønnen Ulrik Heide har genskabt firmaet i sin oprindelige ånd, hvor der lægges stor vægt på kvalitet og håndværksmæssigt høj standard og arbejde der bliver udført til tiden. Tilfredse kunder er kort og godt firmaets fundament. Tømrermester HEIDE´s kerneområder er:
- Serviceopgaver
- Døre / vinduer og ovenlys
- Ombygning / renovering
- Specialglas / termoruder
- Tagløsninger
- Fagenterpriser / hovedenterprise
- Murer

Du finder Tømrermester HEIDE på Ydunsæble have 2, 5210 Odense NV, tlf. 20247596.

www.heide-aps.dk

NeuroPotentiale laver hjemmetræning til børn med særlige behov med en bred erfaring og ekspertise inden for neurologisk praksis, neuropædagogik, neuropsykologi og den praktiske hjemmetræning.

Vi arbejder ud fra evidensbaserede neuroplastiske principper med udgangspunkt i dit barns nærmeste udviklingszone og sikrer en kontinuerlig udvikling af træningen gennem hyppig supervision og dialog med jer.

www.NeuroPotentiale.dkInnovaid ønsker at forbedre livskvaliteten for vores brugere ved hjælp af effektive træningssystemer og hjælpemidler. Vi skaber innovative produkter og serviceydelser, der hjælper brugere, familier og institution- og plejepersonale med at udvikle sig. Vores løsninger er unikke og differentierede, og vi har altid brugeren i centrum. Løbende arbejder vi med at forbedre kvaliteten på vores produkter og optimere vores processer. Vi tror på fremskridt og stræber efter at gøre det endnu bedre i morgen.

Fra 1. juni 2018 har Innovaid overtaget forhandlingen af Made for Movements produkter i Danmark. De unikke hjælpemidler og træningsredskaber som NF Walker og Innowalk, går fint i spænd med Innovaids egne produkter, og sammen vil de give det bedste tilbud til de som har behovet.

Du kan læse mere om Innovaid på deres hjemmeside: http://www.iaid.dk


RTEmagicC Energi30 green cmyk1

SPONSORER:

RTEmagicC Logo karlstad1 01www.karlstad-kufferten.dkwww.feldenkraismetoden.dk


 www.gavepladsen.dk/
www.xanado.dk/