Hjernebarnets bestyrelse

Der er valg til bestyrelsen hvert år på Hjernebarnets generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmerne er frivillige forældre fra Hjernebarnet, som selv hjemmetræner deres børn, og som ønsker at gøre en ekstra indsats. De vælges som udgangspunkt for to år ad gangen.

Bestyrelsen løfter de opgaver, som de har ressourcer til fagligt og tidsmæssigt i henhold til foreningens vedtægter.

Du kan kontakte foreningen via bestyrelsen ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Formand

Hanne Grandjean (Aalborg Kommune), mor til Mette på 16 år, som bliver hjemmetrænet på fuld tid og er blevet det næsten hele sit liv. Vi laver en del fra forskellige metoder, men har mest fokus på ABR.

Næstformand
Mia Barner (Næstved Kommune), har hjemmetrænet Christoffer siden 2015. Først trænede vi NTS og efterfølgende er vi overgået til Barn i bevægelse - herunder Karlstadmodellen og Feuerstein.

Sekretær
Didde Poulsen (Esbjerg Kommune), mor til Jeppe 14 år. Har hjemmetrænet fuld tid siden 2008. Træner ABR, OPT og Karlstadmodellen.

Bestyrelsesmedlem
Emilie Molin (Frederikshavn Kommune), hjemmetræner Elliott på 4år. Har hjemmetrænet siden 2016 med BørneSpecialisterne

Bestyrelsesmedlem
Jens Hoffmann Larsen (Lolland Kommune), far til Isabella på 10 år som har hjemmetrænet siden 2012. Vi træner efter FHC og Birdhouse.

Suppleant
Frederik Støvring Olsen (Holbæk Kommune), hjemmetræner Aksel på 7 år efter metoderne ABM og Karlstadmodellen. Familien har hjemmetrænet på deltid siden 2015.

Suppleant
Lisbeth Wilhelmsen (Guldborgsund Kommune), hjemmetræner Elina på 9 år. Elina hjemmetræner med BørneSpecialisterne og har trænet siden 2014.

Kasserer
Stephen Slot Odgaard (Københavns Kommune). Har sammen med sin hustru hjemmetrænet deres datter på fuldtid siden 2010. Træner FHC med Karlstadmodellen, ABM og Feuerstein.

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>