Hjernebarnets bestyrelse

Der er valg til bestyrelsen hvert år på Hjernebarnets generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmerne er frivillige forældre fra Hjernebarnet, som selv hjemmetræner deres børn, og som ønsker at gøre en ekstra indsats. De vælges som udgangspunkt for to år ad gangen.

Bestyrelsen løfter de opgaver, som de har ressourcer til fagligt og tidsmæssigt i henhold til foreningens vedtægter.

Du kan kontakte foreningen via bestyrelsen ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Formand

Frederik Støvring Olsen (Holbæk Kommune), hjemmetræner Aksel på 6 år. Har hjemmetrænet på deltid siden 2015 efter metoderne ABM, ABR og Karlstadmodellen.

Næstformand
Lisbeth Wilhelmsen (Guldborgsund Kommune), hjemmetræner Elina på 8 år. Elina hjemmetræner med BørneSpecialisterne og har trænet siden 2014.

Bestyrelsesmedlem
Emilie Molin (Frederikshavn Kommune), hjemmetræner Elliott på 2år. Har hjemmetrænet siden 2016 med Børnespecialisterne - herunder Karlstadmodellen

Bestyrelsesmedlem
Louise Holmgaard Dixen (Københavns Kommune), hjemmetræner Sebastian på 2 år efter AKROBAT og Karlstadmodellen. Har hjemmetrænet på deltid siden feb. 2018

Bestyrelsesmedlem
Didde Poulsen (Esbjerg Kommune), mor til Jeppe 13 år. Har hjemmetrænet fuld tid siden 2008. Træner ABM, OPT og Karlstadmodellen.

Suppleant
Mette Spangberg (Egedal Kommune), mor til August på 5 år som hjemmetræner på fuldtid. Vi træner FHC og ABR, og vi har hjemmetrænet siden 2016.

Suppleant
Mia Barner (Næstved Kommune), har hjemmetrænet Christoffer siden 2015. Først trænede vi NTS og efterfølgende er vi overgået til Barn i bevægelse - herunder Karlstadmodellen og Feuerstein.

Kasserer
Hanne Grandjean (Aalborg Kommune), mor til Mette på 14 år, som bliver hjemmetrænet på fuld tid og er blevet det næsten hele sit liv. Vi laver en del fra forskellige metoder, men har mest fokus på ABR.

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>