Handelsbetingelser/abonnementsbetingelser

Produkterne sælges af Hjernebarnet, C/O Frederik Støvring Olsen, Torvevej 3, Gl. Tølløse, 4340 Tølløse
Tlf: 28702415


Betalingsbetingelser for medlemskab i Foreningen Hjernebarnet:
Efter køb af medlemskab til foreningen Hjernebarnet har du medlemskab indtil du ønsker at melde dig ud af foreningen. Der kan købes et aktiv medlemskab og et støttemedlemskab for et kalenderår ad gangen. Beløbet trækkes på din konto, når du køber medlemskabet. Beløbet dækker et år. Herefter trækkes der et beløb for de forskellige typer medlemskaber som et løbende abonnement, indtil du ønsker at melde dig ud af foreningen. Det betyder, at beløbet hvert år vil blive trukket på din konto indtil du melder dig ud.

Umiddelbart efter tilmeldingen og accept af Hjernebarnets fortroligheds- og tavshedspligterklæring, får du adgang til vore Chatforum på Facebook.

Foreningen Hjernebarnet kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os.

Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du modtager en kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

På denne hjemmeside kan der benyttes Dankort som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Foreningen Hjernebarnet gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Fortrydelsesret:
Hvis du fortryder et køb, vil din indbetaling blive tilbageført, og der vil ikke efterfølgende blive trukket på det betalingskort, du har valgt at bruge!

Udmeldelse:
Du melder dig ud ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skift/ændring af betalingskort:
Hvis du skifter eller ændrer det betalingskort, du benytter til medlemskabet i foreningen Hjernebarnet, skal du forny dit medlemskab med det nye kreditkort/de nye kreditkortoplysninger.

Hvis Hjernebarnet registrerer, at et kreditkort ikke længere kan bruges til abonnementsaftalen, forbeholder Foreningen Hjernebarnet sig retten til at opsige medlemskabet og kontakte dig med henblik på at forny medlemskabet med et nyt kreditkort.

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>