Marks historie

Mark Jensen født : 10-02-01.
Vi er en familie på 4; Kim, Karina, Helena 17 år, Mark 11 år. Mark fik diagnosen infantil autist, da han var 3 år. Kort tid efter startede han i en speciel børnehave.
Mark havde ALTID dårlig mave ( tynd ) og kastede tit op. Derfor fik han taget mange afføringsprøver hos vores læge, men hver gang kom svar retur uden resultat, altså fejlede han ingenting. Først da han var 5 år, fandt vi selv ud af at han ikke kunne tåle Gluten og Mælk. Vi ændrede derfor hans kost og han fik en meget bedre mave. Vi startede diæten op i håb om at den gjorde noget for autismen. Og det gjorde den, han begyndte og tale og blev mere rolig og koncentreret.
Da Mark var 7 år og skulle i skole, blev vi gennem en ven gjort opmærksom på, at der kunne hjemmetrænes efter Doman metoden og at dette kunne hjælpe på autismen.
Vi startede hjemmetræning april 2008, oktober 2008 kom Mark ud af sin ”osteklokke”. På bare 6 mdr. rykkede hans sprog eksplosivt og han blev en hel anden dreng. Juli mdr. 2009 blev der taget en autisme test på ham og der var så absolut intet autisme over ham mere.
Situationen er sådan i dag at, Mark er i skole og SFO og går til spejder og fodbold.
Mark halter stadig lidt sprogligt og er ikke lige så moden som sine jævnaldrende. Men det kommer langsomt, vi afprøver en masse andre alternative metoder, vi har siden 2009 afprøvet en del. Vi har via medlemskabet i hjernebarnet på chatten, fået mange gode alternative metoder oplyst. Det har derfor været til stor hjælp og være medlem af foreningen. Det er et stort netværk af andre der træner og derfor kan give gode råd videre og det har vi brugt meget.
Vores mailadresse er : Karina(at)rikana-sundkost.dk

Marks hjemmeside:
http://www.123hjemmeside.dk/marksnyeliv/

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>