Hjemmetræning

Ordet hjemmetræning dækker over en bred vifte af forskellige træningsmetoder. Som ny familie er det vigtigt at man gør op med sig selv hvilken træningsmetode der passer lige nøjagtigt til barnets og familiens behov og ønsker.

Hjemmetræningsfamilier er ligeså forskellige som alle andre familier.

At hjemmetræne er for de fleste et fuldtidsarbejde, mens det for andre er en kombination af træning og deltidsarbejde. I de fleste familier er det kun den ene forælder der træner, mens den anden støtter op på sidelinien. I nogle familier har forældrene valgt en kombineret ordning hvor de begge er involveret og begge holder fast i at arbejde på deltid. Nogle varetager træningen alene, mens andre har brug for én eller flere hjælpere. Dette afhænger af barnets grad af hjerneskade, samt valg af træningsmetode og kan variere over tid.

Hjemmetræningsmetoderne er meget forskellige.

At træne sit eget barn er en meget stærk oplevelse. At følge de små og store sejre hos sit handicappede barn er en stor glæde og netop sejrene giver blod på tanden til at træne videre.

I ordet træning kan der måske ligge en undertone af et hårdt fysisk program. Ved hjemmetræning skal mere forstås et fast dagsprogram, men som indeholder meget forskelligartede elementer tilpasset det enkelte barns behov.

Se mere om hjemmetræning


Auktion

Du har mulighed for at byde på en række vidt forskellige produkter, gavekort, oplevelser og billetter. Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til foreningens arbejde for de hjerneskadede børn og deres familier.

odendo