Neuropotentiale

Neuropotentiale.dk laver hjemmetræning til børn med særlige behov med en bred erfaring og ekspertise inden for neurologisk praksis, neuropædagogik, neuropsykologi og den praktiske hjemmetræning.

Vi arbejder ud fra evidensbaserede neuroplastiske principper med udgangspunkt i dit barns nærmeste udviklingszone og sikrer en kontinuerlig udvikling af træningen gennem hyppig supervision og dialog med jer.

Hos neuropotentiale designer vi et træningsprogram, der passer til dit barn, der passer ind i din hverdag. Vi hæver overliggeren med ambitiøse og realistiske mål og går foran for at vise vejen dertil. Således arbejder vi ikke efter en bestemt metode, men tilrettelægger midler og metode ud fra det enkelte barn.

Vi er med hele vejen med løbende dialog og hyppige besøg: fra ansøgning til kommunen, design af individuelt træningsprogram, supervision og evaluering af træningen, dialog og koordinering af relevante samarbejdspartnere samt rådgivning om hjælpemidler.

Se mere på NeuroPotentiale.dk eller kontakt os på +45 51940251 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>